Fifa

Később érkezik a FUT Birthday és problémás Objectivek is kikerültek a játékból


Sajnos ismét problémákba ütközött az EA

A koronavírus jelenleg mindent átír; előbb a Team of the Weekre volt hatással, amit az EA még remekül bekkelt a TOTW Moments-el, ami tulajdonképpen az eredeti Player Days lett volna, most viszont eltolni kényszerültek a FUT Birthday-t is.

Mint már megszokhattátok, az Ultimate Team események mindig péntek esténként élesednek, ez viszont most teljes egészében elmaradt.

Az okokat egyelőre csak találgatjuk, de több portál is úgy gondolja, hogy valamikor március 23. és április 1. között kerül sor az ünneplésre, többen viszont az EA-t kérdezik, a halasztás okáról, de a vállalat egyelőre hallgat, hivatalos közlemény még nem született.

Jelenleg viszont mindenképpen türelmesnek kell lennünk, ugyanis – ahogy fentebb is említettem – a koronavírus miatt több dolgon is módisítaniuk kellett a fejlesztőknek, nem csodálkoznék, ha ezt is valóban a járvány miatt kellett más dátumra tenni. A születésnap valószínű időpontjai között szerepel a hétfő, szerda és a pénteki nap is.

Továbbá két bugos Objective is kikerült a játékból: a Week 2 Silver-ből az Over the Top, illetve a Rare Player Pack-ból az 5 meccses FUT feladat, így ez utóbbi egyelőre nem számolja a lejátszott meccseket.

Ezt olvastad már?

Molnargabo mozgósítja az ország profi focistáit a koronavírus elleni küzdelemért!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva