Counter Strike

A CS:GO rákfenéje újra lecsapott, ezúttal smooya az áldozat


Nincs vízum, nincs játék.

Kényszerpihenőre rakta magát és visszatér hazájába smooya, aki a vízumproblémái miatt kénytelen az aktív játékot is felfüggeszteni.

A Chaos játékosa Twitteren jelentette be, hogy hazament Angliába, Huddersfield városába – tette mindezt egy nappal a Gen.G elleni meccs előtt. A két csapat a Flashpointon fog összecsapni, magyar idő szerint ma 21:00-kor, de smooya kiesése miatt a Chaos beugrózni kényszerül.

A 20 éves brit AWP-st a Triumph játékosa, a szintén 20 esztendős Voltage fogja pótolni, aki elég jó formában van, nemrég pont a Chaos ellen tudott két pályán 50 fraget lőni, az ESEA MDL felső ági negyeddöntőjében.

Az egyelőre kérdéses, hogy mennyit kell várni, amíg megoldódik smooya ügye, hiszen korábban már láttunk példát mindkét szélsőségre. Ő maga a kanadai moose-hoz hasonlította helyzetét, aki szintén a P1-es vízumra vár, és akit jelenleg LEGIJA pótol az Envy csapatában.

Smooya egy TwitLonger posztban később részletesen is beszámolt helyzetéről, kifejtve, hogy a koronavírus-járvány tovább nehezíti, az amúgy sem könnyű helyzetét.

Smooya eddigi utolsó meccsére az ESEA MDL-ben került sor, ahol a csapat az 5-6. helyen zárt, de a felállással már ott is voltak problémák, tekintve, hogy a roster lock miatt SicK helyett a csapat edzője, mCe kellett, hogy játsszon.

A Chaos jelenlegi felállása:

Canada Joshua steel Nissan
United States Anthony vanity Malaspina
United States Cameron cam Kern
United States Hunter SicK Mims
United States Matthew mCe Elmore (coach)
United Kingdom Owen smooya Butterfield (inaktív)

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva