BoardGame

Találkozzunk Torozonnál – új Magus szerepjáték készül, van hozzá Youtube-csatorna is


Az első komoly videóban máris sokminden kiderül a készülő új játékról.

Tegnapelőtt elindult a Találkozzunk Torozonnal Youtube-csatorna, mely kizárólag Magus-témákkal foglalkozik, egyben az új Magus szerepjáték egyfajta előkészítőjeként is tekinthetünk rá.

Az első videó egy rövid bemutatkozó, melyben hangsúlyozzák, hogy szerepjátékos és irodalmi szempontból egyaránt témáznak a Magusról, előveszik a régi szabálykönyveket, feltárják a januárban meghalt Gáspár András (aki amellett, hogy a hazai scifi- és fantasy egyik legnagyobb alakja, a Magus egyik atyja is volt) munkásságát, meg összehasonlítanak rendszereket, lesznek interjúk szerzőkkel, játékfejlesztőkkel, illetve persze – és kétségkívül ez a legizgalmasabb – egy csomó minden az új Magusról.

A második videó pedig bele is csap ebbe a lecsóba: Raon, az új Magus egyik alkotója beszél és beszélget, illetve válaszol kérdésekre benne összesen majdnem másfél órán át. És ez még csak az első része annak a szombathelyi, XIII. A Kardok Ünnepe Országos Szerepjáték-találkozón felvett anyagnak. Terveik szerint egyébként hetente lesz egy videó, de aztán – tesszük hozzá- lehet, hogy karanténban nekik is több idejük erre, és akkor gyakrabban raknak majd ki újabb anyagot.

 

 

Egyszemélyes, Kaland-játék-kockázat-szerű szerepjátékkönyvek:

Végre megjelent a Harry Potter-társasjáték!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva