Fifa

30/30 a WL-ben: parádés formában Jordán Beni, meg is lehet a gyümölcse!


Jordán "Jordan_Beast" Benedeknek óriási esélye van, hogy a Lyon e-Sport játékosa legyen

Egyre több magyar játékos evez nemzetközi vizekre: Molnargabo a FIFA20 FUT VB-n, Szirtesi “Gabinho” Gábor pedig már a holland Ajax esport színeiben méretteti meg magát. Most egy újabb magyar szuper tehetségnek van esélye egy külföldi nagycsapat keretébe küzdenie magát, ugyanis Jordán “Jordan_Beast” Beninek sikerült bekerülni az 1680 nevezővel induló Lyon e-Sports scouting versenyének legjobb 8 játékosa közé, aminek célja az, hogy megtalálják a francia csapat következő tagját.

Ez azt is jelenti, hogy Beni egyike annak a nyolc játékosnak, akik közül Lyonban offline meccsek során kerül majd ki a végső győztes.

Beni a kvalifikáció során óriásit menetelt, először a pénteki napot zárta zsinórban három nyert meccsel, ezzel bejuttatva magát a legjobb 256 játékos közé. Már ez is hatalmas teljesítmény lett volna, de a magyar játékos itt nem állt meg: több verified játékost, illetve egy Dortmund scoutingra is kijutottat búcsúztatva jutott végül az utolsó fordulóba, aminek döntőit Franciaországban, értelemszerűen Lyonban játsszák majd le.

Mindezt pedig úgy hozta le, hogy a hétvégi WL-ben elképesztő 30/30-as eredményt ért el.

Jordán Benedek jelenleg az eSport Szombathely Sportegyesület játékosa, a klub viszont mindenben támogatja a játékost, így a verseny zárultáig ideiglenesen felbontották vele a szerződésüket, ezzel is megadva a lehetőségét a lehetséges lyoni igazolásnak. Az egyesület természetesen tárt karokkal várja vissza játékosát, ha az mégis Magyarországon folytatná a nem kicsit felfelé ívelő karrierjét.

Beni Twitch csatornáját IDE kattintva éritek el.

Sok sikert Beni, büszkék vagyunk rád!

Ezt olvastad már?

Véget ért az NGES FIFA 20 Esport Bajnokság – Molnargabo veretlenül az élen!

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva