Egyéb

Megvan a Ghost in the Shell: SAC_2045 premierdátuma!


Nagyon hamar rávethetik magukat a rajongók

Ghost in the Shell rajongónak lenni nem csak azért örvendetes, mert maga a manga és az anime is egy zseniális mestermű, hanem mert a megosztó élőszereplős film után az eredeti nyomdokain a Netflix hamarosan animációs formában hozza képernyőre a közkedvelt Stand Alone Complex (S.A.C.) szálat. Az S.A.C. az eredetitől teljesen független alternatív történetet jelent, ami a manga és az anime cselekményét meg nem történtként kezeli. A történetszál 2002 és 2005 között már megélt két 26-26 részes évadot, ami kapott egy animációs filmet és egy videojátékos feldolgozást, így csak idő kérdése volt, hogy mikor kapja meg a már esedékes reformját is.

A Netflix 2018-ban jelentette be, hogy már dolgoznak a SAC_2045 című animációs sorozaton, ami most premierdátumot is kapott, így tehát 2020. április 23-án már teljes egészében nézhető lesz a 12 részes első évad, amihez most egy hangulatos előzetest is kaptunk.

A minőségre egészen biztosan nem lesz panasz, ugyanis a Ghost in the Shell veteránja Kenji Kamiyama, illetve az Evangelion egyik alkotója Shinji Aramaki ülnek a rendezői székben, és az eredeti S.A.C. stábja is visszatér.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva