Fifa

Molnargabo ismét nagyot ment a hétvégi WL-ben!


A DVSC játékosai ismét bizonyítottak a Weekend League-ben

Korábban szót ejtettünk Jordán Beni elképesztő meneteléséről a legutóbbi WL-ben, illetve a lehetőségről, hogy tagja lehet a Lyon E-Sport FIFA csapatának, viszont nem mehetünk el szó nélkül ezúttal sem a DVSC játékosainak hétvégi teljesítménye mellett.

Molnargabo most sem okozott meglepetést, 29 győzelemmel és 1 vereséggel zárta a Weekend League-et, de csapattársai, Gódor Donát és Vadicska Olivér is óriásit játszottak.

Donát mérlege alig marad el Gaboétól, 28 győzelemmel és 2 vereséggel fejezte be a WL-t, míg társa Olivér, a még mindig jónak számító 20 győzelemmel és 8 vereséggel sajnos rontott a múlt héten elért eredményéhez képest, akkor 27 győzelemmel és 3 vereséggel zárt, pont annyival, amennyivel Molnargabo. A DVSC játékosai egyébként részt vettek a múlt héten zárult NGES FIFA20 Bajnokságon is, ahol elképesztő teljesítménnyel teljesen letarolták a mezőnyt, így az Xbox 1. osztályának dobogójának mindhárom fokát ők hárman foglalhatták el.

A srácokat követhetitek a DVSC Esport hivatalos Facebook oldalán, illetve saját oldalukon is, a következő linkeken: Gódor DonátVadicska OlivérMolnár Gábor.

Sok sikert fiúk a következő megmérettetésekhez is!

Ezt olvastad már?

30/30 a WL-ben: parádés formában Jordán Beni, meg is lehet a gyümölcse!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva