Counter Strike

torzsi VAC shot, kory ACE – egy karnyújtásnyira volt a győzelem, mégis kikapott a Salamander!


A harmadik pályára nagyon elfogyott a csapat.

Tegnap este játszotta a felsőági negyeddöntőt a Salamander az ESEA Advanced ligájának rájátszásában. Ahhoz, hogy ott legyenek, előtte meg kellett verni a dán Tricked Esportot is. Sajnos a tegnapi összecsapás nem sikerült olyan fényesre, mint a dánok elleni. A német ALTERNATE aTTaX túl kemény ellenfélnek bizonyult, ők az ESEA MDL ligából estek le az előző szezonban.

A Salamander legyőzte a Trickedet a playoffban! – ESEA Advanced

Az első pályát a mieink választhatták, Traint pickelték maguknak. A játék gyönyörűen ment, a 8:0-ás vezetés után kicsit visszajött az ellenfél, de komoly gondot nem okoztak. 16:9-re nyerte a Salamander a mapot, nagyon tisztán játszottak, minden összejött. torzsi elképesztő VAC shotot rakott, ezek után is kapja majd az ívet a hltv-s kommentszekcióban:

Ezek után jött a németek választása, Inferno. A Salamander ahol teheti, kerüli ezt a pályát, kory kifejezetten utálja ezt a mapot. Ráadásul a Szerbiából játszó magyarnak még az internetével is akadtak problémák, sokszor megugrott a ping vagy a loss. Az első félidőt az ALTERNATE nyerte 9:6-ra, majd a mieink fordítottak az álláson, azonban 13:11-ről nem tudták feltenni a pontot az i-re, minden összeesküdött ellenük. Végül 16:13-ra nyert az ellenfél, kory minden probléma ellenére hatalmasat ment, egyedül nyert kört a csapatnak, nem is akárhogy:

Sajnos a mindent eldöntő Overpass-ra elfogyott a kraft a Salamanderből. Az ALTERNATE úgy ment át a magyarokon, mint kés a vajon. 16:2-re mosta le a pályáról a mieinket az ellenfél. Ebben bizonyára nagy szerepet játszott az, hogy az Inferno kicsúszott a kezük közül. Íme az összecsapás számokban:

torzsi nagyon kemény volt az este, de kressy-vel nem lehetett mit kezdeni | hltv.org

Ezzel a vereséggel alsóágra kerültek a srácok. A következő mérkőzés kedden várható, ezt is kövessétek majd a metabro twitch csatornáján! Az ellenfél a Juggernauts/Unique találkozó győztese lesz.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva