Gaming

A magyar Zen Studios ismét egy hangulatos játékkal rukkolt elő!


Nagyon hamar érkezik a legújabb magyar fejlesztésű játék

A magyar illetőségű és budapesti székhelyű játékfejlesztő cég, a Zen Studios leginkább a flipper játékairól ismeretes és kétségtelen, hogy elképesztő mennyiségű tartalmat tudhatnak maguk mögött a zsánerben, viszont akad a renoméjukban még egy-két másfajta remek alkotás is. Ilyen volt a 2018-ban megjelent Operencia: The Stolen Sun, ami igazán hangulatos formában hozta vissza a magyar mondavilág legjellegzetesebb alakjait egy dungeon crawler szerű körökre osztott RPG-vel, de nem mehetünk el szó nélkül a CastleStorm mellett sem, ami képes volt új színt hozni az akkor már eléggé megfakult tower defense stílusába.

A stúdió most bejelentette következő címét, a Dread Nautical-t és úgy tűnik ezúttal sem hagynak fel a rendhagyó fejlesztési stratégiájukkal, ugyanis most sem egy flipper játékról van szó, hanem egy körökre osztott, horror-szerű, taktikai RPG-ről.

A játék egy, az óceán közepén sodródó luxushajón játszódik majd, amit egyik pillanatról a másikra ellepnek a misztikus, nem e világi lények és a mi, illetve csapatunk feladata lesz megtisztítani a teljesen random generált hajót a szörnyektől. Az összes elénk sodródó karaktert lehetőségünk lesz majd besorozni, nekik teljesen egyedi képességeik lesznek, de gondosan kell kiválasztanunk, hogy kivel akarunk tovább haladni, ugyanis ennek döntő szerepe lesz a játékmenetre nézve. A játék elképesztő sebességen halad, ugyanis már április 29-én megjelenik, PC-re, Xbox One-ra, Playstation 4-re és Nintendo Switch-re.

Ezt olvastad már?

Megvan a Ghost in the Shell: SAC_2045 premierdátuma!

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva