Apex Legends

Ezzel a zseniális Mirage trükkel sima lesz a győzelem!


Ennél hatékonyabban ritkán látunk Ultimate-et használni

Az Apex Legends karaktereinek egyedi képességét egészen kreatív módokon is lehet használni. Ezidáig például az abszolút személyes kedvencem az volt, mikor Wraith portáljait kivezetjük a pályáról, hogy aztán az ellenfeleket belecsalva egyszerűen belerepüljenek a halálukba. Ezidáig, ugyanis a játék ultimate trickstere, Mirage egy olyan képesség birtokában van, amire lehet, hogy sokan még csak nem is gondoltak.

A hologramjaival trükköző karakter ultiját sokféleképp használhatjuk: menekülésre, támadásra, elterelésre, mikor épp mire van szükség ugyebár, viszont mindhárom módot egyszerre elég ritkán van lehetőségünk elsütni. De hogy őszinték legyünk, sokan nem is gondolnánk a következő trükkre, ami bemutatja a képesség ez utóbbi módon való maximális kihasználását.

Mikor elsütjük az Ultimate-et, akkor Mirage láthatatlanná válik és szétküld maga körül pár hologramot. Az esetek többségében az ellenfél tanácstalanul kutat majd utánunk, arra viszont már senki enm gondolna, hogy valójában nem is mentünk sehova, hanem ott lapulunk a többi között, és még csak láthatatlanok sem vagyunk.

Egy Forexz nevű Reddit felhasználónak hála, íme a demonstráció, ami segítségével szinte bárkit simán lepuffanthatsz majd:

Little known technique: Quick Cancel Bamboozle from r/apexlegends

Ezt olvastad már?

Íme egy olyan újítás, amire minden Apex játékosnak szüksége van

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva