Fifa

Kis adománnyal is rengeteget segíthetsz az NGES Stay & Play Gamer Cup alatt!


Most minden donate jó helyre megy.

Szombaton elsőként számoltunk be arról nektek, hogy a jelenlegi viszonyokra reagálva indítja el a Nemzeti Gaming és Esport Sportági Szövetség ingyenes online versenysorozatát, a Stay & Play Gamer Cup-ot, amiben három héten keresztül összesen 6 népszerű játékban küzdhetnek meg egymással hazánk fiai. Most hétvégén már el is rajtol a különleges esemény – hiszen szombaton a FIFA 20, vasárnap pedig a League of Legends fog pörögni -, amivel a szervezők az otthonmaradás és a segítségnyújtás fontosságára szeretnék felhívni a figyelmet.

Utóbbi érdekében egy igazán nemes célt tűztek ki maguk elé a srácok, hiszen a Stay & Play Gamer Cup közvetítései alatt érkező összes pénzadományt a Mátrix Közhasznú Alapítványnak ajánlják fel, akik évek óta igyekeznek minél nagyobb támogatást biztosítani a hátrányos helyzetű embereknek. Példamutató Számítógép Álom projektjükkel a mostani koronahelyzetben is segítenek olyan eszközöket adni a 10 és 14 év közötti szegény gyermekeknek, amikkel másokhoz hasonlóan ők is végre részt tudnak venni a távoktatásban.

Éppen ezért bízunk abban, hogy a Stay & Play Gamer Cup élő streamjei alatt hozzánk hasonlóan minél többen és minél nagyobb mértékben fogjátok támogatni a munkájukat egy-egy donate segítségével, illetve, ha van olyan használt, de jó állapotú PC-tek, laptopok, vagy tabletetek, akkor akár azt is felajánlhatjátok. Fontos még megjegyezni, hogy a 3 hetes versenysorozat után a Nemzeti Gaming és Esport Sportági szövetség egy adománygyűjtő gálát is szervez majd azért, hogy népszerű gamer streamerek segítségével még több adománnyal tudja támogatni a fiatalok életét jelentősen megkönnyíti projektet.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva