Hearthstone

Lapösszefoglaló 2: egy jó adagnyi új lap érkezett tegnap!


A tegnap érkező összes lap összefoglalója

A tegnapi nap folyamán elég nagy adagnyi új lap érkezett, ebből is kiemelendő a Demon Hunter, akinek nem kevesebb, mint hét lapjáról hullt le a lepel (kettő Legendary és öt Basic). Emellett kaptunk három Neutral, három Paladin, két Druid, egy Warlock és egy Rogue kártyát is. Lássuk mikről is van szó!

Demon Hunter

A Demon Hunter még mindig egy hatalmas kérdőjel, főleg tempoban, ugyanis most leginkább nagy manaköltségű lapokat kaptunk. Ezek közül a legizgalmasabb a Priestess of Fury, ami a kör végén 6 sebzést oszt szét az ellenfelek között. De jól kombózható az Inner Demon is, ami mellé kijátszva a Blade Dance-et nem kevesebb, mint három 8/8-as lényt üthetünk le úgy, hogy utána még arcra is csíphetünk vele egy 8-as sebzést.

Neutral

A három lap közül nekem a Guardian Augmerchant tűnik a leghasználhatóbbnak, olcsó, jól kombózható, sok pakliban meglehet helye.

Paladin

Őszinte leszek: imádom a Murloc paklikat, ezért különösen tudok örülni újabb lapok érkezésének, bár tudom, hogy nem mindenki szíve csücske. A két Legendary remek lapnak ígérkezik, Imprisoned Sungill egyelőre kérdőjel, ugyanis a Dormand képessége miatt 2 körig használhatatlan, viszont bizonyos kombókba talán még jól is jöhet.

Druid

A Glowfly Swarm-ról megoszlanak a vélemények, vannak, akik szerint remekül működhet bizonyos kombókban, sokan például a Soul of the Forest és Savage Roar lapot látják bele, de nem elhanyagolható a Gift of the Wild sem. A másik oldalról viszont azt mondják, hogy egy erős kontroll pakliban használhatatlan, egy agresszív-tempo-token deckben pedig igen ritkán van 4 spell egyszerre a kézben.

Warlock és Rogue

Míg az új Warlock Legendary igencsak megosztó lett, addig az új Rogue lapnak szinte mindenki örül, ugyanis rég nem érkezett már stealth support a játékba.

Ezt olvastad már?

A világ egyik vezető űrhajósa tippeket adott a bezártság elviseléséhez

 

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva