Call of Duty

Csúszik a Warzone eddigi legnagyobb frissítése!


Pedig sok új dolgot hoz majd magával.

Már több alkalommal is megénekeltük nektek, hogy rövid idő alatt mekkora népszerűségre tett szert a Call of Duty ingyenes battle royale módja, ami az alapjáték többjátékos részével együtt nemsokára megkapja az eddigi legnagyobb frissítését. Az Infinity Ward munkatársai eredetileg tegnap élesítették volna az új tartalmakat, amik előreláthatólag néhány napon belül fognak csak megérkezni.

Elképesztő: Több mint 30 millió játékosa van a Warzone-nak!

A hamarosan élesedő frissítéssel az alapjáték többjátékos része egy vadiúj pályát fog kapni a Khandar Hideout képében, ami közepes méretével a 6v6 kedvelőit fogja leginkább megörvendeztetni. Ráadásul lesznek benne szűk, zárt részek és nagy nyílt terek is, úgyhogy okosan lavírozva minden játékos tud majd boldogulni rajta, miután kiismerte a legutolsó négyzetméterig.

Ennél viszont sokkal izgalmasabb, hogy a Warzone egy új operátorral fog bővülni Talon személyében, aki Indiana névre hallgató kutyájával fog rendet tenni az ellenség soraiban és hoz magával két Legendary fegyver tervrajzot is. További jó hír, hogy 4 új fegyverrel bővül a repertoár – amibe beletartozik a 725, az MK2 karabély, az .50 GS és az EBR-14 is -, valamint újra elérhető lesz az Endowment Defender Pack, aminek megvásárlásával a leszerelt háborús veteránokat lehet támogatni.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva