Fifa

Ne maradj le semmiről, kövesd az NGES FIFA kupáját döntőjét szombaton élőben Molnargabóval!


Tegnap már olvashattatok nálunk arról, hogy a Nemzeti Gaming és eSport Sportági Szövetség egy online versenysorozatot szervez, melynek a FIFA is részese – rögtön a most következő szombaton, azaz 28-án jön is a megmérettetése:

NGES Stay & Play Gamer Cup: 100 000 forintos pénznyereménnyel érkezik a FIFA, így nevezhetsz!

Megismerkedhettetek már a felépítésével, most pedig megnézzük azt, hogy mit kell még tudnotok a kupáról. Influencerek, charity, közvetítés, lássuk a lényeges információkat!

Influencerek

Egy torna elmaradhatatlan eleme a felhajtás, melyet mi sem növelhet jobban, mint hogy az NGES meghívott egy influencert is ennek népszerűsítésére – ráadásul nem is akárkit. Molnár “Molnargabo” Gábor, az itthoni FIFA egyik legkiemelkedőbb alakja.

A DVSC esport játékosa Xboxon kápráztatja el tudásával nézőit rendszeresen Twitch-en: az ő csatornáját itt tudjátok nézni, míg a Facebook oldalát ezen a linken éritek el.

Képtalálatok a következőre: molnargabo dvsc

Közvetítés

A szenzációs formában lévő játékos kommentálja a kupa döntőjét, így ezt Molnargabo csatornáján követhetitek majd.

Charity

Az NGES kupájának lesz egy jótékonysági vonala is, ugyanis a szövetség szeretné, ha minél többen részt tudnának venni a digitális oktatásban – és persze elmaradhatatlan a tanulás utáni pihenés, melyre akár játék, akár sorozatok nézése terén kiváló eszköz egy számítógép.

A Mátrix Közhasznú Alapítvány a partner ilyen téren, melyről hosszabban ezen a linken olvashattok.

Adományozási lehetőségek

A közvetítések során lehetősége lesz mindenkinek segíteni a szóban forgó alapítványt, melyet PayPal segítségével tehet meg. Ennek a módja a következő:

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva