Counter Strike

Az ESEA MDL Relegation-ért játszik ma este a Salamander, gyertek szurkolni!


Óriási lehetőséget kapna a csapat a mai győzelemmel.

Este 18:00-kor kezdődik majd a Salamander mérkőzése a dán Ambush-sal, melyet a metabro twitch csatornáján követhettek magyarul! A győztese a legjobb 6 közé jut, azaz 750$-t már biztosan nyer. Pénzdíjban ez nem előrelépés, mivel a 7-8. hely is 750$-t fizet, ami már megvan. Ennél sokkal fontosabb, hogy a legjobb 6 csapatot meghívják az ESEA MDL Relegation-be, ahonnan lehetősége van az együtteseknek bekerülni az ESEA MDL ligába, ami már az ESL Pro League előszobája. Onnan feljebb pedig már tényleg nincsen.

Megszakadt a győzelmi sorozat, begyűjtötte első vereségét a Salamander

A két csapat már talákozott egymással az alapszakaszban, bő 1 hónapja. Akkor Nuke-on az Ambush tudott győzni 16:10-re. Most eljött a lehetőség a bosszúállásra, az előző mérkőzés végén adott interjúban a srácok azt mondták, hogy jobban örülnek az AMBUSH-nak. A másik lehetséges ellenfél a FATE lett volna, akik flashie állítása szerint a csapat “mumusa”, ellenük állandóan rosszul teljesítenek.

Korábban azt mondták a srácok, hogy a cél a top6, ami most egy győzelemre van. Bízzunk abban, hogy nem lesz semmilyen probléma Kory internetével, és senki sem kel bal lábbal. Sok sikert kívánunk a srácoknak, mi pedig álljunk egy emberként a magyarok mögött!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva