Gaming

Ezt a videót mindenképpen nézd meg, mielőtt az EA letiltatja!


Rlszletes videó arról, hogy miért az egyik leggyűlöltebb cég az EA

Gondolom senkit sem kell nagyon emlékeztetnem arra, hogy a FIFA20 a megjelenése óta milyen állapotban is van; a Metascore kritika összesítő oldalon a FIFA20 2220 felhasználói értékelés alapján 10-ből 1,1 ponton áll, ezzel jelenleg a világ legrosszabb focis játéka, ami valaha készült. Persze ez már egy évek óta tartó lejtmenet, a FIFA19 1,8 ponton, a FIFA18 3,4 ponton, a FIFA17 pedig az előzőekhez képest kevésbé tragikus 4,9 ponton állt meg.

A dolgok hátterében egészen nyilvánvaló dolgok állnak: a scriptelt játékmenet, az igazságtalan meccsek, a p2win rendszer, bugok tömkelege, a sokszor elmaradó és/vagy leereszkedő, nagyképű kommunikáció, vagy a szerverek elképesztően rossz állapota miatt méltán vívhatta ki a játékosok gyűlöletét.

Azok az influencerek, streamerek, youtuberek, akik hangot adnak nemtetszésüknek, az esetek egy részében totális bant kapnak, ezért is bátor az a dokumentarista stílusban készült 40 perces videó, ami minden részletbe belemenően mutatja be az EA hozzáállását a FIFA sorozathoz, a játékosokhoz, továbbá szépen végigmegy azon, hogy hogyan alakította ki a szipolyozó birodalmát a sűrűn utált vállalat. Ha van időtök, akkor érdemes minél hamarabb megnézni, mielőtt az EA ezt is töröltetné!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva