R6

A Siege-é az egyik legrosszabb ár-érték arányú BP: ez a kép tökéletesen levezeti mi a gond vele


3 másik játékkal hasonlították össze.

Nemrégiben végre élesítette a Battle Pass-t a Ubisoft, így elindulhatott annak farmolása – azonban messze nem maradéktalan örömmel fogadták a játékosok. Hogy mi ennek az oka? Nos egy egyszerű képpel ezt tökéletesen levezette az egyik Reddit felhasználó.

A képen három másik népszerű játék Battle Pass összehasonlítását látjuk: az Apex Legends, a Fortnite és a Call of Duty legújabb verziójának ilyesfajta részleteit láthatjuk.

Noha az ár egységes (10 dollár, vagyis picit több, mint 3000 forint), a tartalom közel sem. Siege-ben mindössze 35 tiernyi jutalmat üthetünk ki szemben a többi játék 100 szintjével. Ez természetesen nem mindenkinél hátrány, vannak ugyanis olyanok, akiknek nincs idejük kiütni mind a 100-at, azonban a hardcore fanoknak ez nyilván nem kedvez.

Ami viszont egységesen mindenkit érint az a kifarmolható játékbeli valuta mennyisége. Míg R6-ban csak a Battle Pass árának felét kapjuk vissza 600 kredit formájában, addig kivétel nélkül mindhárom másik játékban elég egyszer megvenni ezt, a jövőben lesz rá keretünk az ebből kiszedett pénznek hála.

Abban reménykedhetünk, hogy a Ubisoft a visszajelzések alapján javít a jövőbeli minőségen, elvégre a Fortnite is sokkal gyengébb BP-vel indult, mára pedig véleményem szerint kiváló lett – és szezonról szezonra rádob egy lapáttal az Epic Games.

Ezt olvastad már?

Régi Hereford Base, széfek és az átlagnál jobban rombolható pálya: úton az új event!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva