Akciók

Akciós! 5 játék egy csomagban a Steamen április 10-ig


Kasza, Gyűrűk ura, Xenoshyft, Small World 2 és Mars terraformálása - igaz, utóbbi kettőből nem jár kedvezmény.

Jó kis társasjátékos digitálverziós leárazására bukkantunk a Steamen: egy csomagban Scythe, Mars terraformálása, Small World 2, hozzácsapva a Xenoshyft zsuga digitálját, meg a The Lord of the Rings: Adventure Card Game – Definitive Editiont.

Vártunk már egy ilyen akcióra, már csak azért is, mert egy hete már, hogy kitöltöttük a Scythe-ot – és nem mellesleg a Fesztávot és a Korképet is kiadó – Stonemaier Games (a héten is írtunk már róluk) űrlapját, amibe bele kellett írni, hogy hány embert érünk el Facebookon, Instagramon, Youtube-on, hogy verjük a léceket, amiket a promópéldányok adásához meghatároztak; választ persze nem kaptunk, de még csak egy visszajelzést sem, hogy vettük az adást, vagy valami…

Jó, azért lehetettek eggyel nagyvonalúbbak is ezekben az időkben, mikor koronavírus miatt a Föld lakosságának nagyjából a fele karaténban van otthon. Ugyanis a Marsból és a Small World 2-ből nincs kedvezmény, az ugyanúgy 20, illetve 10 euró (egy-egy cent híján). A Kasza (Scythe) és a Gyűrűk ura viszont féláron van, míg a Xenoshyft alig több mint harmadáron.

A Kasza amúgy van külön akcióban is: ebben az alapjáték ugyanúgy féláras, de jár hozzá csaknem kétharmadáron, 9,99 euró helyett 6,99-ért a két új frakciót, a japánokat és a skótokat adó kiegészítő. Meg amúgy az alapjátékot külön is meg lehet venni 20 helyett 10 euróért. Ez és a csomagok is április 10-ig érvényesek.

 

 

Tartalmas olvasnivaló karantén idejére:

Végre megjelent a Harry Potter-társasjáték!

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva