Apex Legends

Ezt a zseniális 200IQ-s ranked kill egy győzelemmel is felérne


Ritkán látni ilyen zseniális killt, főleg rankedben!

Az Apex játékok során eddig is dúskáltunk a jobbnál jobb killekben, viszont ritkán látunk olyat, ahol leginkább az elmés ötletesség vezet egy öléshez, alkalomadtán egy győzelemhez.

A játékban, mint sok már online kompetitív címben, nagyon fontos a gyors helyzetfelismerés és az arra való megfelelő reagálás. Ez hatványozottan igaz a Ranked módra, ahol valóban minden egyes mozzanat számíthat, így nem csupán az lehet döntő, hogy mennyire ismerjük a karakterek képességeit vagy a fegyverek működését, hanem mennyire ismerjük a pályát, hogyan mozgunk rajta és hogyan használjuk ki az egyes pályaszakaszok adottságait. Mivel Ranked módba már visszatért a rendkívül hiányolt King’s Canyon térkép, a játékmódban most egy időre előnyben vannak azok, akik a játék korai szakaszában kezdtek el játszani, mivel azok már áthatóan ismerhetik a pálya minden zegét-zugát. Így eshetett meg az alábbi 200IQ-s kill is, amiben a Blackpink4life nevű játékos rendkívül okosan eliminálta egyik ellenfelét.

Blackpin4life mikor látta, hogy társát megölték és nyílt terepen kellene átszaladnia érte, de neki csak közelharci fegyverei vannak, úgy döntött, hogy lelöveti magáról a golden armorját, hogy azt ledobva használja csalinak, amit ha az ellenfele felvesz, az tulajdonképpen 0 armorral teljesen védtelen lesz vele szemben. Természetesen a trükk – a remek pozicionálás miatt – működött, így hátulról Peacekeeper-el egyetlen lövésébe került a kill.

lifeline 200 iq play from apexlegends

Ezt olvastad már?

Íme egy olyan újítás, amire minden Apex játékosnak szüksége van

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva