Counter Strike

“Just kennyS things” – 35 kill egy 16:3-as meccsen, nagyszerű formában a francia!


Ismét brutális számokat produkált.

A tegnapi nap során a G2 Esports is lejátszotta első meccsét az ESL Pro League S11 során, az ellenfél a sereghajtó TYLOO volt.

A találkozót 2:1 arányban a G2 nyerte, a meccs hőse pedig egyértelműen kennyS, aki végig szenzációsan játszott, és a BO3 végére összegyűjtött 82 fraget, 109-es körönkénti átlagsebzést (ADR), és 1.74-es összesített ratinget.

A decider pályán, Vertigón 35-öt lőtt (!), emellett csak hatszor halt, és 2.89-es ratinget ért el. Csak hogy érzékeltessük a két csapat közti különbséget: az egész TYLOO 44 fragig jutott.

kennyS

A 24 éves AWP-s nem csak ezen a meccsen, hanem úgy általában az elmúlt időben kiválóan játszik, és a statisztikákat, illetve a mutatott játékot illetően is a régi idők kennyS-ét idézi. A Major-győztes franciának nem kis szerepe van abban is, hogy a G2 már harmadik a világranglistán.

A csapat 2020-ban még csak egy meccset vesztett el, a Na’Vi elleni BO5-ös Katowice-döntőt. A többi tízet behúzták, ebből négyszer pályát sem vesztettek. Az évet a 11. helyen kezdték, majd februárban a nyolcadik, márciusban pedig már a harmadik helyig tornázták fel magukat.

Már az Astralis is látótávolságon belül és van, és ha így folytatják, akkor könnyedén beérhetik őket is. Kiváncsian várom, hogy mire jutnak a Pro League-en, legközelebb pont ma este játszanak, mégpedig a FaZe ellen, 18 órától.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva