Gaming

A Microsoft egyszerűen képtelen szakítani az elemes kontrollerrel!


Az XBOX Series X is ilyen játékvezérlővel fog jönni.

Az utóbbi időszakban rengeteg pozitív dolgot hallhattunk az XBOX Series X-ről, hiszen kiderült, hogy mennyire erős lesz, a visszafele kompatibilitásban is élen fog járni, illetve, ha minden jól megy, akkor tényleg meg fog érkezni az idei ünnepi szezonban. Most viszont a kontrollerről mesélt egy kicsit a Microsoft, ami jó eséllyel nem fog mindenkinek tetszeni.

Aki fogott már a kezében XBOX ONE és PlayStation 4 kontrollert, az pontosan tudja, hogy a Microsoft megoldása az elemes kialakításnak hála sokak számára jóval nehezebb és egyben kényelmetlenebb, mint a Sonyé. Akik abban reménykedtek, hogy az XBOX Series X át fog váltani a beépített akkumulátoros megoldásra, azoknak csalódniuk kell, hiszen újra AA elemekkel felszerelt kontrollert fognak kapni legújabb konzoljukhoz.

A Microsoft szerint azonban ez a lehető legjobb megoldás, hiszen a játékosok így elemekkel vagy akár újratölthető akksikkal is használhatják majd a legújabb XBOX játékvezérlőjét, ami köztudottan radikális változtatásokon nem fog átesni.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva