Fifa

Az EA nem kegyelmezett, tiltást kapott a “leleplező” videós is!


Elképesztő meddig képes elmenni az Electronic Arts...

Korábban írtunk már arról a videósról, aki profi dokumentarista stílusban mutatta be az EA és a FIFA rossz működését. A videós a kicsivel több mint 40 perces műsor alatt egyszer sem ócsárolta a céget, nem köpött le semmit, nem használt csúnya szavakat, nem hasonlította a konkurenciához, de még konteókat sem kezdett gyártani; mindent, amit a videóban mondott, valós anyaggal bizonyította is, ennek értelmében tehát tényként kezelendő.

Ezt a videót mindenképpen nézd meg, mielőtt az EA letiltatja!

Az EA viszont abszolút másképp gondolja ezt, így tehát a jól ismert bannal sújtották a nagy leleplező, szerintük hazugságokat terjesztő és ezzel a céget súlyosan megkárosító youtubert. A hivatalos indoklásban már arra sem vették a fáradtságot, hogy valós dolgokkal támasszák alá a tiltást;

Egészen elképesztő, hogy az EA meddig képes elmenni, hogy elmismásolja a problémákat ahelyett, hogy segítségül hívná az olyan – egyébként rendkívül segítő szándékú – embereket, mint amilyen a videó készítője, Nelly. Szerintem nem túlzás azt állítani, hogy sokszor ő és a hozzá hasonlók végzik azt a munkát, amit a fejlesztőknek, a tesztelőknek, esetleg a costumer supportnak kellene csinálni annak érdekében, hogy a portékájuk egyáltalán játékként tudjon funkcionálni. Ésszerű lenne hát nem bannolni őket, hanem együttműködésre törekedni, mert ebben a formában így nem egy sálat, hanem az egész játékosközösséget köpik szembe.

Az EA “erőfeszítéseit” látva nem fűzök túl nagy reményeket a közeljövőbeli változáshoz…

Ezt olvastad már?

30/30 a WL-ben: parádés formában Jordán Beni, meg is lehet a gyümölcse!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva