Fifa

Egy újabb óriási bug miatt volt játszhatatlan a WL…már megint…


Óriási hibák a FIFA legrangosabb kompetitív módjában

Nem mintha lett volna más választásuk, de egy egészen elképesztő bugra lettek figyelmesek a legutóbbi Weekend Leauge során a játékosok. Történt ugyanis, hogy szélső beadásokból szerzett gólok után a játék teljesen kifagy, amit ezután a dashboardról visszalépve vereségként könyvelt el. Ez nem csak azért lehet kellemetlen az EA számára, mert a WL az egyik legrangosabb kompetitív versengést a Fifában,

…hanem mert a legtöbb ilyen esetet élőben streamelték a profi játékosok, és a felvett “bizonyítékokat” Twitteren is közzé tették, így az EA-nek esélye sincsen a rá igencsak jellemző ferdítésre, elmismásolásra. 

A történet talán legfájóbb pontja, hogy az EA semmilyen formában nem kommentálta az eseteket, így csak találgatni tudunk, hogy egyáltalán kompenzálva lesznek-e valamilyen formában az érintett játékosok. Mindenesetre egészen aggasztó a jövőre nézve, hogy a FIFA legfontosabb játékmódjában már sokadjára fordulnak elő olyan hibák, amik teljesen megakasztják a játékot, bár nagyon nem csodálkozhatunk azok után, hogy komplett esport versenyeket nem tudtak lebonyolítani a szerverek elégtelen működése miatt.

Ezt olvastad már?

Az EA nem kegyelmezett, tiltást kapott a “leleplező” videós is!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva