Valorant

Rengeteg pozitív visszajelzés érkezett a Valorant alfájáról!


Egyre többet tudunk meg a Riot lövöldéjéről.

Amíg arra várunk, hogy a Riot Games csapata végre bejelentse a zárt bétateszt időpontját, addig is szemezgetünk egy kicsit azokból a visszajelzésekből, amik a Valorant korai változatával kapcsolatban érkeztek. Elöljáróban viszont annyit elárulhatunk, hogy a szerencsés kiválasztottak többsége pozitívan nyilatkozott a készülő taktikai FPS-ről.

Április 7-én kezdődhet a Valorant zárt bétája, amire ma indulhat el a regisztráció!

Ugyebár az elmúlt időszakban zárt színfalak mögött zajlott a Valorant alfájának tesztelése, amiben olyan népszerű arcok is részt vehettek, mint shroud, TimTheTatman, CouRage, vagy az ESPN újságírója. Így derült ki például, hogy a korábban bemutatott karakterek mellé csatlakozott egy brutális ügynök Breach személyében, aki egyszerre tud vakítani, stunolni, az ultijával pedig hatalmas sebzést kiosztani.

Jelen állás szerint azért vannak olyan játszható karakterek is, akik minden téren eléggé kiegyensúlyozottak – ilyen a korábban bemutatott Viper, Sova és Sage is – és szerencsére vannak köztük akár már pár meccs után feloldhatók is. A mikrotranzakciós rendszerrel is elégedettek voltak a teszterek, akik szerint karakterkinézetek egyáltalán nincsenek a játékban, de a fegyvereinkhez tudunk szerezni jobbnál jobb skineket a kulcstartók és a spraylogók mellett.

Már letölthető a Valorant kliense, de még nem enged bejelentkezni!

A Valorant alfatesztje során kiderült az is, hogy a játék a League of Legends-ben látott ranked rendszerhez hasonlóval fog rendelkezni, csak itt máshogyan fogják hívni a különböző divíziókat. Ráadásul összesen 8 lesz belőlük, amik név szerint a Mercenary, Soldier, Veteran, Hero, Legend, Mythic, Immortal és a legdurvábbnak számító VALORANT.

Emellett a Riot lövöldéjében lesz beépített hosszabbításos rendszer is, ami akkor aktiválódik, ha 12-12 az állás, ami után a 13. körét megnyerő csapat lesz a győztes. Egy másik teszter pedig azt is elárulta, hogy valóban sok a hasonlóság a Valorant és a CSGO fegyverei között, de a gyakorlásra alkalmas practice módban mindenki ki tudja majd ismerni őket.

Csatlakozz még ma folyamatosan épülő Valorant közösségünkhöz és Discordunkra!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva