Gaming

25 év óta most először marad el a legendás QuakeCon!


25 éve tartó eseménysorozat szakad meg

Sajnos nincs ebben semmi meglepő, a 2020-as évet és vele együtt a COVID-19 koronavírus-járványt kénytelenek vagyunk rendezvények nélkül átvészelni, és ez alól, ahogyan tudni lehetett – de immár hivatalosan is – a QuakeCon-ra látogatók sem képeznek kivételt. Ezzel egy 25 éve tartó sorozat szakad meg, ami így csak 2021-ben térhet vissza, természetesen csak akkor, ha a feltételek már adottak lesznek.

A QuakeCon minden túlzás nélkül az esport legelső zászlóshajója, aminek nem akármilyen magyar vonatkozása van, ugyanis a 90-es évek közepén itt rendezték meg a Quake lan-bajnokságokat is, ahol 1997-ben magyar bajnokot avattak Takács Kornélia személyében.

A hölgy azon felül, hogy legyőzte John Romerot egy barátságos Doom meccs alkalmával, a Treyarch csapatánál is megfordult, ahol a Call of Duty fejlesztéséből vehette ki a részét. Sajnos a világ ma ismét szomorúbb hely lett, reméljük hamarosan véget ér ez a vészterhes időszak és mi is jobb hírekről számolhatunk majd be nektek. De addig se felejtsétek betartani a higiéniai előírásokat, mossatok gyakran kezet és csak a szükséges esetekben mozduljatok el otthonról, és akkor is tartsátok a 1,5 méteres távolságot másoktól! 

Ezt olvastad már?

Moddereknek hála már TPS nézetből is játszható a Doom Eternal – Videón a gameplay!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva