Counter Strike

Nincs vízum, nincs CS:GO – Smooya kikerült csapatából


Gyorsan pont került az ügy végére.

A Chaos Twitteren jelentette be, hogy a koronavírus-járvánnyal kapcsolatos fennakadások miatt, smooya mától nem tagja a szervezet CS:GO csapatának.

Korábban mi is beszámoltunk arról, hogy smooya vízumproblémák miatt padra került, és a kialakult helyzet fényében az is csak idő kérdése volt, hogy mikor kerül ki véglegesen.

Egy újabb vízum igénylése még önmagában nem is lenne nagy gond, legfeljebb kihagy 1-2 meccset. A probléma abban rejlik, hogy hazautazását követően nem tudta ezt elintézni, mert az amerikai nagykövetség határozatlan időre elhalasztotta a vízuminterjút, lévén, hogy ez most nem prioritás.

 

A 20 éves játékos januárban csatlakozott a Chaos csapatához, az Orgless-hez távozó Infinite helyett. A brit AWP-s azonnal meghatározó tagja lett a Chaos-nak, többek között nagy szerepe volt abban, hogy a csapat bejutott a Flashpoint ligára.

Helyén továbbra is az a Voltage marad, aki smooya padra kerülését követően érkezett beugróként. A 20 éves amerikai egyelőre marad stand-in, hiszen hivatalosan még a Triumph játékosának számít.

A Chaos jelenlegi felállása a következő:

Canada Joshua steel Nissan
United States Hunter SicK Mims
United States Anthony vanity Malaspina
United States Cameron cam Kern
United States Logan Voltage Long (beugró)
United States Matthew mCe Elmore (edző)

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva