Gaming

Ezért érdemes donatelned a Stay & Play Gamer Cup ideje alatt!


Adományoddal most sokat segíthetsz.

Két hete meséltünk nektek először arról, hogy a Nemzeti Gaming és Esport Sportági Szövetség szervezésében útjára indul a Stay & Play Gamer Cup, amivel az otthonmaradás és a segítségnyújtás fontosságára szeretnék felhívni a figyelmet. A versenysorozat rendkívül sikeres, két naposra nyúlt FIFA 20 kupája után ezen a hétvégén a hazai PUBG, Rainbow Six és League of Legends játékosok mérkőzhetnek meg egymással, miközben folytatódik tovább az online adománygyűjtés, ami egy rendkívül nemes célt szolgál.

Kis adománnyal is rengeteget segíthetsz az NGES Stay & Play Gamer Cup alatt!

A versenysorozat teljes ideje alatt ugyanis minden beérkező donate azt a Mátrix Közhasznú Alapítványt illeti meg, akik évek óta dolgoznak azon, hogy a bajban lévő családoknak és gyermekeknek hatékony segítséget nyújthassanak. Ezzel a szellemiséggel hozták létre a Számítógép Álom programjukat, amivel azoknak a 10 és 14 éves gyermekeknek szeretnének tanuláshoz szükséges eszközöket adni, akik az anyagi háttér hiányában másképp nem tudnának részt venni a távoktatásban.

Ezért is szeretnénk még egyszer kihangsúlyozni, hogy mennyire fontos most az, hogy ebben a borzasztó koronahelyzetben gondoljunk azokra is, akiknek az amúgy is nehéz életük most még sokkal nehezebb lett. Így hát, ha tehetitek, ti is támogassátok ezt a kezdeményezést.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva