Fifa

Hiányzik a futball? – Az NSO és az NGES visszahozza!


A Nemzeti Sport és az NGES összefogásából egy egészen új dolog születik meg

Sajnos előre nem látható ideig egyéb más sporteseményekkel együtt a futballbajnokságok is szünetelni kényszerülnek, ami bizony nem túl jó hír a rajongóknak. Ez viszont nem jelenti azt, hogy foci nélkül maradnánk, ugyanis a

Nemzeti Sport Online (NSO) és a Nemzeti Gaming és Esport Sportági Szövetség (NGES) összefogásából született meg az a kezdeményezés, ami keretében a futballkedvelők Magyarország legjobb FIFA esportolói játékával nézhetik hétről hétre kedvenc csapataik elmaradt meccseit. 

forrás: nso.hu

Óriási lépés ez mind az NSO részéről az esport, ezzel együtt egy új réteg felé való nyitás miatt, mind az immár Magyarország első számú sportlapjának szakmai partnerként segédkező NGES részéről is, az esport és abba fektetett előremutató munkájuk népszerűsítése miatt. Az együttműködésből természetesen a futballrajongók profitálnak a legtöbbet, mivel teljesen megújult formában, könnyen és bárki számára elérhető módon nézhetik kedvenceiket a pályán játszani.

Az első mérkőzés 2020. március 31-én este 20:00-kor egy Bajnokok Ligája meccsel veszi kezdetét Vadicska Olivérrel (DVSC Esport), aki a Manchester City csapatát irányítva csap össze a Molnár Gábor (DVSC Esport) vezényelte Real Madriddal. Mindkét játékos az ország legprofibb FIFA esportolói közé tartoznak; az NGES idei első FIFA20 Bajnokságában az első osztályt abszolút dominálva állhattak a dobogó legfelső fokaira, illetve Molnár Gábor hazánkat és a DVSC Esport-ot képviselve vesz majd részt a 2020-as FIFA FUT Világbajnokságon.

Az események házigazdája az NSO lesz, aminek Facebook oldalán élőben online nézheted majd az összes hetente jelentkező meccset! 

Ne maradjatok le egyről sem! Jó szurkolást!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva