Counter Strike

A Salamander ma este már a TOP3-ért játszik, gyertek szurkolni!


Egy újabb fontos meccs következik!

Ahogy arról már korábban is beszámoltunk, a Salamander legyőzte a brit Vexed csapatát, ezzel bejutott az alsó ági döntőbe. A magyarok mai ellenfele az a SKADE lesz, amely már egy más szintet képvisel, de semmiképp sem verhetetlen.

Ráadásul flash és csapata már többször is bizonyította, hogy tudnak meglepetéseket okozni, és az ESEA Advanced eddigi részét figyelembe véve is elmondható: a Salamander rendre túllép saját árnyékán, és bárki ellen képesek nyerni.

Elképesztő formában a Salamander, a briteken is túljutottak! – ESEA Advanced

A csapat a friss HLTV-világranglistán a 62. helyen van, ez múlt héten még a 88., a decemberi – új felállással történő – debütálást követően pedig a 253. pozíciót jelentette. Az MNEB csoportkörében veretlenül elsők, tehát az ESEA mellett bőven marad még energia a hazai dominanciára is.

Az ESEA alapszakasza során öt vereséget szenvedtek, de az öt csapatból már négy kiesett, és ebből kettőt is (Vexed, Ambush) a Salamander ejtett ki. Nézzük, hogy mik a (magyar vonatkozású) lehetőségei az esemény fennmaradó részének:

a) a Salamander ma kikap, és kiesik – 4. helyezés, 2000$ és MDL Relegation spot
b) a Salamander ma nyer, de a felső ági vesztestől kikap – 3. helyezés, 2500$ és MDL Relegation spot
c) a Salamander ma is, és a felső ági vesztes ellen is nyer – Döntő a felső ági győztes ellen, ahol 4500$ és a fix MDL spot a tét

A két csapat – ezen felállásokkal – HLTV-s meccsen még nem találkozott, és az ESEA Advanced mostani szezonja során sem futottak össze. Ettől függetlenül már csak a földrajzi érintettség miatt sem ismeretlen a SKADE, gondoljunk csak a RES-re, a régiós kvalikra, meg persze a praccokra.

Flash korábban elmondta, hogy mumusuk a SKADE, de bízzunk benne, hogy ma is a Salamander lesz az, aki egy újabb skalpot begyűjt.

A mérkőzés 20:30-kor kezdődik, és ahogy azt már megszokhattátok, a Metabro ezúttal is élő közvetítéssel jelentkezik. Az elsődleges célt már elérték a fiúk, de szurkoljunk nekik, hogy még tovább jussanak!

Ezt olvastad már?

Kis adománnyal is rengeteget segíthetsz az NGES Stay & Play Gamer Cup alatt!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva