Clash Royale

Áprilisi frissítés: a Heal repül, a Magic Archert nerfelik, a Wall Breakers viszont ismét megúszta


Kisebb a patch mérete, mint azt hitte volna az ember.

Újabb hónap végéhez érkeztünk, egészen pontosan újat kezdtünk, de április első hétfője (amikor minden esetben érkezik az adott havi frissítés) ezúttal 6-ára esik, így a patch még várat magára – a tartalma azonban nem, nézzük is meg mi lesz benne!

“Új” lap

Kiveszik a Healt és megkapjuk helyette a Heal Spiritet. Ez egy 1 elixír költségű pehely, ami mindenben ugyanazt csinálja, mint az Ice Spirit, egyet kivéve: nem fagyaszt, hanem egy gyógyító effektet hagy hátra. Az eddigi Heal szintünk és lapmennyiségünk megegyezik majd a Heal Spirit szintjével.

Balansz változtatások

Post image

  • Átdolgozzák a Goblin Hutot: 50 másodperc helyett csak 40 másodpercig lesz fent a pályán, azonban halálkor 3 goblin kibújik belőle (az össz goblin mennyiség változatlan maradt)
  • Átdolgozzák picit a Skeleton Barrelt is: 15%-kal csökken az életpontja, de a sebessége “közepes” helyett “gyors” lesz
  • Nem úszta meg a Magic Archer: a hatótávolsága 7-ről 6-ra csökken (fontos megjegyezni, hogy a nyíl ugyanolyan távolságra elmegy ettől még)

Számomra meglepetés, hogy a Wall Breakers ismét megúszta, pedig elég magasan van a győzelmi rátája és régóta beszédtéma a közösség és a profik körében, hogy további nerfre szorulna – magam részéről örülök neki, mert használom a paklimban.

Egyéb

Szokásosan újabb Pass Royale érkezik ezúttal egy Magic Archer emote-tal stílusosan a nerf mellé, illetve két Gold Rush esemény jön, így összességében minden eddiginél több goldot tudunk majd kifarmolni a szezon során.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva