BoardGame

Az Aftermathban kihaltak az emberek, és a macskák nagyon nem cukik


Elég egyedi és izgalmas disztópiában játszódik.

Elég egyedi és izgalmas disztópiában játszódik az Aftermath, melynek idei magyar megjelenését a minap a Gémklub jelentette be.

Ez egy olyan világ, melyben titokzatos módon eltűntek az emberek, de megmaradtak az állatok. Ők a túlélők, melyek nagy csoportjából a játék egy korábbi állatkereskedés lakóira, azon belül is mindenféle rágcsálókra fókuszál. Nekik kell a macskákkal (hopp, végre egy játék, amiben a macskák nem azért vannak benne, hogy cukiságfaktorukkal eladják!) megharcolva mindenféle fegyverrel felszerelkezve kijárniuk az emberek elhagyott romvárosaiba, hogy megszerezzék, amire a többiekkel együtt szükség van.

A rágcsálókarakterek elég változatosak, ami patent aszimetrikus játékmenetet biztosít. Dühkezelési problémákkal küzdő tengerimalac, hadaró és életveszélyesen gyorsan vezető hörcsög, sasszemű, bizonyításkényszeres kisegér, misztikus mezei egér… Tehát mind saját személyiséggel, játékstílussal és persze céllal.

Az Aftermath ráadásul történetvezérelt játék, melyben több mint 20 történetszálon indulhatunk el, melyek mind egy-egy küldetést vagy mellékküldetést adnak. Mit is mondhatnánk, ez tényleg elég jól hangzik – de a bejelentés szerint majd csak karácsony előtt várható a megjelenés.

 

 

Ez viszont már húsvétra is jó lesz!

Zenit – az egyensúly megtapasztalása

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva