Apex Legends

Az Old Ways eseménnyel visszatér a duó mód, és ezúttal véglegesen marad is!


Rengeteg tartalom mellett egy rég várt funkció is bekerül!

A Respawn ismét egy irdatlanul hangulatos előzetessel jelentette be a következő event érkeztét, ami az egyik legkedveltebb karaktert, Bloodhoundot helyezi előtérbe.

Ezzel egyúttal az is kiderült, hogy visszatér a duó mód, viszont immáron nem LTM formában, hanem mint állandó választható játékmód. Emellett április 7-től kezdődően – végre valahára – már mapot is választhatunk majd, így az ugrásaink előtt eldönthetjük, hogy King’s Canyon-ban vagy World’s Edge-ben szeretnénk próbára tenni magunkat.

Az eseménnyel természetesen érkezik egy LTM is, ahol a legújabb Stories from the Outlands epizódban is feltűnt prowler szerű szörnyek fognak ránk vadászni, miközben nekünk a többi játékossal is meg kell küzdenünk. Azok, akik rendelkeznek battle passal, az egyébként megszerezhető tartalmakon felül további exkluzív kozmetikumokra is számíthatnak majd. Lehetőségünk lesz limitált ideig elérhető skineket is vásárolni, ezek viszont az esemény tartama alatt folyamatosan váltakozni fognak, tehát érdemes lesz azonnal lecsapni rájuk, amint feltűnnek a shopban, mivel az event április 27-én véget ér.  

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva