CS:GO csapatok, sorakozó: 100 ezer forintos pénzdíjazással jön az NGES Stay & Play Gamer Cup hazai versenye!


Ha már úgyis otthon vagytok, nevezzetek!

Sokan már hallhattatok róla, hogy a koronahelyzetre reagálva indította el a Nemzeti Gaming és Esport Sportági Szövetség a Stay & Play Gamer Cup versenysorozatát, ami az otthonmaradás és a segítségnyújtás fontosságára szeretné felhívni a figyelmet. A különleges online eseménysor ezen a héten a PUBG, a League of Legends és a Rainbow Six versennyel folytatódik, jövő hét vasárnap pedig végre jön a CS:GO verseny, amiről összeszedtük nektek a legfontosabb információkat.

Ezért érdemes donatelned a Stay & Play Gamer Cup ideje alatt!

Előtte azonban mindenképpen meg kell említenünk, hogy a szervezők a Stay & Play Gamer Cup teljes ideje alatt befolyó összes pénzadományt a Mátrix Közhasznú Alapítványnak ajánlják fel, akik ezekben a nehéz időkben segítenek abban, hogy a 10 és 14 év közötti szegény gyerekek is részt vehessenek a távoktatásban. Ezért, ha teheted, mindenképpen támogasd őket!

A rövidke kitérő után pedig nézzük, hogy mi mindent érdemes tudni az április 12-én (vasárnap) 14 órakor rajtoló CS:GO versenyről!

Nevezés

  • A versenyre 5 + 2 fő jelentkezhet csapatonként
  • PC-n játszódik a kupa
  • Amire külön figyeljetek: csak a 16 éves kort betöltött játékosok vehetnek részt a kupán, viszont 16 és 18 év közöttieknek szülői beleegyező nyilatkozatot is ki kell tölteniük!
  • Vasárnap (április 12-én) 13:30-ig lehet nevezni!
  • IDE kattintva tudtok nevezni
  • Ha ez megvan, akkor FaceIT-en is meg kell ezt tennetek, melyet EZEN a linken értek el

Ne felejtsétek el, hogy egyikőtöknek Discordra is csatlakoznia kell kapcsolattartás céljából!

Szabályzat

Ne felejtsétek végigolvasni a szabályzatot (melyet EZEN a linken találjátok meg), ugyanis néhány alap feltételnek teljesülnie kell ahhoz, hogy nevezhessetek!

Díjazás

Az első helyezett csapat nem kevesebb, mint 100 000 forinttal lesz gazdagabb!

Lebonyolítás

Az április 12-én 14 órától kezdődő kupa meccsei egyenes kieséses (bo1) rendszerben zajlanak, kivéve a döntő, ami bo3 lesz.

A versenyhez tartozó Facebook eseményt IDE kattintva érhetitek el.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva