Apex Legends

Ezzel a trükkel 2x gyorsabban tárazhatsz újra!


Azért ezt érdemes lehet megtanulni

Egy U1low nevű Reddit felhasználó, egyben Apex Legends játékos osztotta meg a nagyérdeművel azt a trükköt, amivel majdhogynem kétszer gyorsabban tárazhatunk újra. Az egyszerű metódus lényege a gyorsaság, mivel újratöltés közben el kell dobnunk a fegyvert, amit a lehető leggyorsabban vissza is kell vennünk. Ha ez sikerült, akkor a fegyvert egy teli tárral kapjuk vissza.

A trükköt természetesen egy videóval demonstrálta, amiben a Charge Rifle újratöltési idejét tudta ezzel 5,67 másodpercről 2,83 másodpercre redukálni.

https://www.reddit.com/r/apexlegends/comments/ftj147/throw_reload_reload_faster_than_tactical_reload/?utm_source=share&utm_medium=web2x

Ezt a trükköt csak a PC-s játékosoknak érdemes használni, mivel konzolon sokkal lassabb az inventoryban való kutakodás. Na meg persze arról sem szabad megfeledkeznünk, hogy egy hevesebb harc közben nem kicsit lehet körülményes ezt a módszert alkalmazni, ami ha nem sikerül, sokkal nagyobb galibát okozhatunk, mintha meg sem próbáltuk volna. Ennek fényében leginkább azoknak tudjuk ajánlani, akik főképp távolsági fegyvereket használnak.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva