Fortnite

Szombaton jön az NGES Fortnite kupája: Ormándi “Sunn” Máté csatornáján követhetitek a versenyt!


Szombaton délután startol a kupa.

Már javában folynak a jelentkezésen a  Nemzeti Gaming és eSport Sportági Szövetség online kupasorozatának Fortnite versenyére – az alábbi cikkben olvashatjátok hogyan jelentkezhettek:

NGES Stay & Play Gamer Cup: 50 000 forintos pénznyereménnyel jön a Fortnite, így nevezhetsz!

Ne felejtsétek el, hogy csütörtökön 18:00-ig jelentkezhettek!

A nevezések már 4 napja futnak az április 11-én startoló versenyre, mely természetesen nem lenne az igazi anélkül, ha nem követhetnétek nézőként is a tornát. Erről ezúttal Ormándi “Sunn” Máté gondoskodik, lássuk mit kell tudnod róla!

Sunn

Aki követte a Stay & Play Gamer Cupot eddig is, annak nem újdonság, hogy szeretné az NGES, ha nem csak a résztvevőkhöz, hanem mindenkihez eljutna a verseny, így ezúttal is lesz lehetőség követni Twitch-en az összecsapásokat!

Ezt ezúttal Ormándi “Sunn” Máténak köszönhetjük, ugyanis kommentálni fogja a versenyt. Az 54 000 követővel rendelkező játékos Twitch csatornáján nézhetitek a 14:00-kor kezdődő tornát, melyet IDE kattintva értek el.

Ha szeretnétek jobban megismerni, akkor az Instagram vagy épp a Facebook oldalán tehetitek meg, ha pedig egyszerűen kíváncsiak vagytok, hogy milyen tartalmakat szokott gyártani Youtube-ra, akkor ezt EZEN a linken éritek el.

Charity

Az NGES kupájának lesz egy jótékonysági vonala is, ugyanis a szövetség szeretné, ha minél többen részt tudnának venni a digitális oktatásban – és persze elmaradhatatlan a tanulás utáni pihenés, melyre akár játék, akár sorozatok nézése terén kiváló eszköz egy számítógép.

A Mátrix Közhasznú Alapítvány a partner ilyen téren, melyről hosszabban ezen a linken olvashattok.

Adományozási lehetőségek

A közvetítések során az adásidő alatt lehetősége lesz mindenkinek segíteni a szóban forgó alapítványt bármelyik fenti csatornán, melyet PayPal segítségével tehet meg – ezt ITT tehetitek meg.

Az ennek során beérkezett adományok egytől egyig a rászorult gyermekek digitális oktatását támogatják. Ahogy már említettük, a Mátrix Közhasznú Alapítványnak gyűjtünk, akik a “Számítógép Álom” projektjük keretein belül 10-14 éves gyermekeknek szereznek be számítógépeket, laptopokat, tableteket. Tehát most nem csak egy jó ügyet támogathatsz, de fiatal gamereknek is lehetőséget teremtesz, hogy szeretett hobbijuknak hódoljanak!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva