Fifa

Molnargabo egészen a döntőig menetelt a Futhead Cup Xbox versenyén!


Molnargabo a remek teljesítménye mellett nézettségi rekordot is döntött

Tegnap este lezajlott a FIFA20 Futhead EU Cup verseny, amin Molnargabo is részt vett, nem is akárhogyan, ugyanis a magyar játékos erős és magabiztos teljesítménnyel egészen a döntőig menetelt. Az utolsó megmérettetésen Olellito állta útját, aki összesítettben 6-1 arányban múlta felül Gabot, aki az utolsó meccsen 4-0 arányban maradt végül alul.

“Jól játszott! Mikor két gólos előnyöd van és ilyen jól játszik valaki…akkor már nagyon magabiztos tudsz lenni. Ott már nem vagy beszorulva, tudod hozni a kényelmes focit” – kommentálta a döntős mérkőzést Gabo.

A teljes bajnokságot is megnézheted:

Nézd meg MolnarGabor Futhead EU Rd 1 vs Ajax Dani című tartalmát a twitch.tv weboldalon

Annak ellenére, hogy a döntőt elvesztette, elégedett volt a teljesítményével és a csapatával is, így végül megkapta a visszaigazolást arról, hogy neki bizony helye van a FIFA esport élvonalában. A verseny során saját nézettségi rekordot is döntött, ugyanis elmondása szerint soha nem volt egyszerre annyi nézője, mint amennyi a Futhead Cup alatt, ami tegnap elérte a 4000 főt.

Gabo a hétvégi Weekend League-ben is remekül szerepelt, ugyanis a 30 játszott meccsből 29-et nyert és csupán egyetlen alkalommal vesztett. 

Csapattársai is nagyot meneteltek, Vadicska Olivér 26-4, Gódor Donát pedig 25-5 aránnyal zárta a hétvégi menetelést. Ezúton is gratulálunk Gabonak a versenyen nyújtott teljesítményéhez, és a DVSC eSport játékosainak, a hétről hétre nyújtott remek eredményeikhez!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva