Valorant

A Riot kifejtette, hogyan kerülhetsz be Twitch droppokkal a Valorant bétájába!


Most tiszta vizet öntenek a pohárba.

Több régióban kedden indult hódító útjára a Valorant zárt bétatesztje, ami annyira lázba hozta a játékosokat, hogy több mint 1.7 millióan követték a Twitch platformján a hozzá kapcsolódó streameket. Azóta már adtunk pár tippet a kezdő játékosoknak és megmutattuk a játékban lévő fegyver skineket, viszont mivel még mindig sokan vannak olyanok, akik nem tudtak bejutni a bétába, ezért a Riot elárulta, hogy hogyan lehet erre a legnagyobb esélyük.

Minden, amit a Valorant zárt bétatesztjéről tudnod kell!

Azt egy ideje már tudjuk, hogy első lépésként össze kell kötni a Riot fiókunkat a Twitch profilunkkal, majd ha ezzel megvagyunk, olyan streamereket kell sasolni, akik a Twitch Drops funkciót aktiválva pörgetik éppen a Valorantot. A Riot Games most egy blogbejegyzésben fejtette ki, hogy miután nézted legalább 2 órát ezeket a streameket, esélyed van arra, hogy bejuss a játék zárt bétájába.

Ezután már teljesen véletlenszerű, hogy ki fog kapni hozzáférést a Valorant zárt verziójához, de az igazságosság kedvéért azok nagyobb eséllyel juthatnak be így, akik a többieknél több órát nézték a Twitch Drops-os streameket. Emellett hozzátették, hogy folyamatosan figyelik az accountukat árulókat és aki vásárol ilyen emberektől, azt még a nyári megjelenés előtt bannolhatják a játékból.

Csatlakozz még ma folyamatosan épülő Valorant közösségünkhöz és Discordunkra!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva