Counter Strike

NiKo hiába lőtt 86-ot, a FaZe kikapott a Na’Vi-tól


Nehezen, de végül hozta a kötelezőt a világelső.

Tegnap került sor a Stage #2 negyedik fordulójára az ESL Pro League S11-en, ahol a nap meccsét a FaZe és a Na’Vi játszotta – efelől nem lehetnek kételyek.

A másik két meccs (fnatic-mouz és Astralis-OG) egyaránt 2-0-val zárult, így a FaZeNa’Vi már csak a három map miatt is a legszorosabbnak bizonyult, de ezt még tetőzte, hogy a pályák is a végletekig lettek húzva.

A FaZe választása Mirage-ra esett, ahol 16:12-re nyertek, többek között NiKo zseniális játékának, és 31 fragjének köszönhetően. A Na’Vi Traint pickelt, de nagyon úgy tűnt, hogy hamar vége lesz a meccsnek, mert a FaZe 12:3-ra nyerte az első félidőt.

A mérkőzés statisztikái.

Végül a Natus Vincere innen is fel tudott állni, a második halfban csak egy kört engedtek az ellenfélnek, és végül 16:13-ra behúzták a pályát. A decider Nukeon is főleg ők domináltak, a FaZe csak 8-7-nél és 9-8-nál tudott egy-egy kör erejéig vezetni.

Ettől függetlenül itt is partiban voltak végig, és 13-14-nél még bárki nyerhetett, de végül NiKo önmagában kevésnek bizonyult a győzelemhez.

Merthogy a meccs leginkább róla szólt, legalábbis FaZe részről biztosan. 86 kill, +31-es K/D arány, 107-es ADR és 1.52-es összesített rating. Remek teljesítményét még a találkozó hosszúsága ellenére is végig tartani tudta, az meg már csak a bónusz, hogy mindezt egy vesztes meccsen hozta össze.

Négy kill az SG-vel: két nagy fejessel megfogja kintit, majd a rotát követően B-ről is szed két embert.

Kritikus kör 12-14-nél: NiKo 2v4-ből nyeri a kört, a második killtől 10 hp-val, a végén 1v1-gyel.

Persze a lényegen nem változtat, csapata kikapott, de az is tény, hogy ez nem rajta, hanem sokkal inkább társain múlt most. Killszám tekintetében 31-el lemaradva követi őt rain, míg a túloldalon s1mple és electronic egyaránt nagyot játszott.

A FaZe számára különösen fájó ez a vereség, hiszen eddig 3 vereséggel álltak, és most reális esélyük lett volna összehozni egy győzelmet, ami ráadásul nem kis skalp lett volna, tekintve, hogy a világelső Na’Vi volt az ellenfél.

Egy esetleges győzelemmel még lett volna sansz továbbjutni, így viszont az OG elleni csütörtöki meccs legfeljebb presztízskérdésnek marad meg. A Na’Vi utolsó Stage 2-es ellenfele a csoportelső fnatic lesz, bízom benne, hogy hasonlóan izgalmas lesz majd az is!

Ezt már olvastad?

Egy Fortnite profi elmondta, hogy mi az, amiben sokkal jobb a CS:GO

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva