Counter Strike

Élő közvetítés a vasárnapi Stay & Play CS:GO kupáról – Te is benne lehetsz!


A Metabro csatornáján nézheted a versenyt.

Javában folynak a nevezések a Nemzeti Gaming és eSport Sportági Szövetség CS:GO kupájára – alábbi cikkünkben láthatjátok a nevezés pontos menetét:

Vasárnap délután jön az NGES CS:GO kupája: így tudtok nevezni a versenyre!

Természetesen gondoltunk azokra is, akiknek nincs lehetőségünk bármilyen oknál fogva részt venni a tornán, ugyanis a Metabro csatornáján élőben követhetitek a kupát.

Lássuk, hogy mit kell erről tudni!

Közvetítés

Az április 12-én, 14:00-kor kezdődő versenyt tehát a fentebb említett csatornán nézhetitek, melyet IDE kattintva értek el.

Két kommentátorunk gondoskodik arról, hogy a lehető legjobb hangulatban teljen el a vasárnap: Fehér “insect” Martin és Rosta “Benccce” Bence közvetíti az összecsapásokat.

metabro - Twitch

Charity

Az NGES kupájának lesz egy jótékonysági vonala is, ugyanis a szövetség szeretné, ha minél többen részt tudnának venni a digitális oktatásban – és persze elmaradhatatlan a tanulás utáni pihenés, melyre akár játék, akár sorozatok nézése terén kiváló eszköz egy számítógép.

A Mátrix Közhasznú Alapítvány a partner ilyen téren, melyről hosszabban ezen a linken olvashattok.

Adományozási lehetőségek

A közvetítések során az adásidő alatt lehetősége lesz mindenkinek segíteni a szóban forgó alapítványt bármelyik fenti csatornán, melyet PayPal segítségével tehet meg – ezt ITT tehetitek meg.

Az ennek során beérkezett adományok egytől egyig a rászorult gyermekek digitális oktatását támogatják. Ahogy már említettük, a Mátrix Közhasznú Alapítványnak gyűjtünk, akik a “Számítógép Álom” projektjük keretein belül 10-14 éves gyermekeknek szereznek be számítógépeket, laptopokat, tableteket. Tehát most nem csak egy jó ügyet támogathatsz, de fiatal gamereknek is lehetőséget teremtesz, hogy szeretett hobbijuknak hódoljanak!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva