Counter Strike

Gabessonék 16:0-ra verték a GIWU-t, a Budapest Five közben egyre nagyobb bajban- MNEB


Mindjárt félidőnél tart a bajnokság, a Salamander és a WiLD kezd elhúzni.

Már a hatodik meccsnap ment le az MNEB második szezonjából. A rendszer nem sokat változott a tavalyihoz képest, a nyolc legjobb csapat jutott be a csoportkörbe, ahol kétszeres körmérkőzéses rendszer szerint megy a játék. Azaz mindenki játszik mindenkivel két meccset, azonban csak Bo1-ről beszélünk, így bármi megtörténhet! A legtöbb pontot szerző egyenesen a döntőbe, míg a 2-6. helyzett a rájátszásba jut tovább, ahol ki kell harcolniuk a döntőbe jutást. A győzelem továbbra is 3, a döntetlen 1, a vereség pedig 0 pontot ér.

A tegnap estét a Budapest Five és a WiLD összecsapása nyitotta, amit a WiLD nyert meg 16:13-ra. A BP5 fölött pedig gyülekeznek a sötét fellegek, az első hely szinte biztosan elúszott, egyelőre csupán egy győzelmük van, emellett viszont öt vereség lapul a zsebben. Bele kell húzni a srácoknak.

A lineupok | play.eslgaming.com

Ezután a KmK CS-GO vs. Salamander találkozó következett, ahol a Salamander hidegvérű gyilkos módjára bánt el az ellenfelével. A 15:0-ás félidő után végül 16:2-re húzta be a meccset, ezzel továbbra is veretlen maradt a bajnokságban.

A lineupok | play.eslgaming.com

A következő mérkőzésen a Békéscsabai E-sport Egyesület és a LvLUp Esport játékát követhettük, ahol végül 16:13-ra a LvLUp tudta behúzni a találkozót. Ezzel az eredménnyel mindkét csapat 2 győzelemmel és 4 vereséggel áll az 5-6. helyen.

A lineupok | play.eslgaming.com

Azt hihettük, hogy a nap legkönnyebb győzelme a Salamanderé lesz, ám tévedtünk. A Genesis Gaming úthenger módjára gázolt át a God Is With Us csapatán, egy igazi 16:0-ás alázást láthattunk. Úgy néz ki a Valorant igazán bemelegítette gabessonékat.

A lineupok | play.eslgaming.com

Jelenleg így állnak a csapatok. Mindenki 6 mérkőzést játszott le, a Salamander az egyetlen veretlen csapat. Elég valószínű, hogy ők zárnak majd az első helyen, ezzel pedig egyenesen kvalifikálnak a döntőre. A WiLD és a Genesis a másik két dobogós jelen állás szerint, közöttük is csak 3-3 pont van:

A jelenlegi állás | play.eslgaming.com

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva