Gaming

Így érkeznek majd kiegészítők a Cyberpunk 2077-hez!


A The Witcher 3: Wild Hunt-al megegyező formában érkeznek majd a tartalmi frissítések.

A CD Project Red a napokban tartott a lengyel sajtó számára egy Q&A napot, ahol számos fejlesztést érintő kérdés között megválaszolták azt is, hogy milyen formában és mennyiségben érkeznek majd kiegészítő tartalmak a szeptemberben érező Cyberpunk 2077-hez – számolt be róla a VGC.

A fejlesztők mindenekelőtt leszögezték, hogy már a játék megjelenése előtt három hónappal fogják teljes egészében lerántani a leplet az összes kiegészítőről (tehát július elején), amik hasonló formában fognak majd érkezni, mint ahogyan a The Witcher 3-ban.

Ennek értelmében a játékkal debütáló számos apró kozmetikai és kisebb történet elmesélő ingyenes DLC után jönnek a nagyobb – és fizetős – tartalmi csomagok, a stúdió vezetője, Adam Kiciński szerint ezek nem lesznek kisebbek, mint amilyen a Hearts of Stone vagy mint a Blood and Wine volt. Ez azért is örvendetes, mert a The Witcher 3 kiegészítői szinte egy komplett játékként funkcionáltak, olyannyira, hogy a 2016-ban érkező Blood and Wine-t megválasztották az év legjobb RPG-jének is.

A Cyberpunk 2077 – 2020.09.17.-én jelenik meg PC-re, Xbox One-ra és Playstation 4-re, a következő generációs konzolok megjelenésekor pedig Playstation 5-re és Xbox Series X-re is.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva