Valorant

A Riot azt szeretné, hogy a Valorant legyen a következő nagy e-sport játék!


Erre pedig minden esélye meg is van.

Egyre inkább úgy néz ki, hogy a mai nap csak jó hírekről tudunk beszámolni a Valoranttal kapcsolatban, hiszen az imént arról írhattunk nektek, hogy a Riotnak hála mostantól még többen juthatnak be a játék zárt bétatesztjébe, most pedig egy remek interjúból kiderült, hogy a következő nagy e-sport címet szeretnék megcsinálni belőle.

Az ESPN által készített anyagban a Riot executive producere, Anna ‘SuperCakes’ Donlon és a játék rendezője, Joe Zigler mesélt arról, hogy milyen elképzeléseik vannak a Valorant kompetitív részével kapcsolatban. Donlon szerint az esport az, ami alapvetően magából a játékból fakad, viszont a közösség az, ami igazán naggyá teheti.

Éppen ezért bíznak abban, hogy minél több játékos megtalálja a Valorantban a maga számítását, hiszen az egész csapatuk azt szeretné, hogy ez legyen a következő nagy e-sport játék, amit milliók imádnak. Ezzel párhuzamosan már olyan pletykák is felütötték a fejüket, miszerint a Riot Games konkrét tervekkel keresett meg népszerű versenyszervezőket azzal kapcsolatban, hogy mi mindent szeretnének megvalósítani e-sport szinten a legújabb játékukkal, úgyhogy lehet, hogy a megszokottnál sokkal hamarabb fogunk profi Valorant meccseket látni.

Csatlakozz még ma folyamatosan épülő Valorant közösségünkhöz és Discordunkra!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva