Valorant

DeadFox és bLYYY nagyszerű oktatóvideókkal mutatja be a Valorant karaktereit!


Megkönnyítik a kezdő lépéseket.

Bár kedd óta dübörög a Valorant zárt bétatesztje – amibe a Riotnak hála egyre többen juthatnak be -még mindig annyira friss a játék, hogy idő kell, amíg mindenki alaposan kiismeri. Mi ebben próbáltunk segítséget nyújtani kezdőknek szóló tanácsainkkal, a legjobb fegyverek megmutatásával, valamint az új karakterek feloldási lehetőségeinek részletezésével, akikkel kapcsolatban DeadFox és bLYYY is remek oktatóvideókat készített.

DeadFox videójából alaposan megismerhetitek a Valorant játszható karaktereit, akiket a híres magyar játékos egyesével mutat be, miközben azt is ismerteti, hogy pontosan milyen képességekkel rendelkeznek és azokat milyen helyzetekben érdemes felhasználni. A legjobb az egészben az, hogy még jó pár trükköt is mutat Bence, amik egy-egy meccs szempontjából döntő jelentőségűek lehetnek.

Akik követik bLYYY-t twitchen, azok láthatták, hogy a népszerű hazai streamer milyen mértékben csúszott rá a Riot legújabb játékára, amibe 3 nap alatt 27 órát pakolt bele. Az így megszerzett tapasztalatokra támaszkodva az ő tolmácsolásában is megismerkedhettek a Valoranton belüli ügynökökkel, akikből ugyebár 10 van jelenleg a játékban, de kezdetben csak 5 elérhető mindenki számára.

Csatlakozz még ma folyamatosan épülő Valorant közösségünkhöz és Discordunkra!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva