BoardGame

Elkezdtek kikelni a Mars terraformálása húsvéti tojásai


Ünnepi sorozat a világ egyik, ha nem "a" legsikeresebb társasjátéka, a Mars terraformálása szerzőjétől.

Tegnap megjelent a Fryxgames weboldalán a második easteregg-lelelepzés azok közül, melyeket a Mars terraformálásába rejtettek.

A norvég Jacob Fryxelius 16 (!!) gyerekes családjának fejeként nagyjából az egész családot bevonva alkotta meg a túlzás nélkül a modern társasjátékok legsikeresebbének nevezhető játékot. Ő kezdett bele ebbe a rejtett meglepetéseket, információkat, utalásokat felfedő cikksorozatba a kiadójuk oldalán.

Amikor Isaac elkészítette a Mars terraformálása logóit, ikonjait és grafikáit, sok olyan apróságot illesztettünk be, melyek a legtöbb ember számára nem nyilvánvalóak. Referenciákat, cameókat, vállalati logókat, nyomdák logóit, a valóságban is létező tereptárgyakat, domborzatokat és még sok mást. Húsvét alkalmából néhányat bemutatunk ezek közül ebben a cikksorozatban, kezdve az Ecoline-nal.

Ezt maga Jacob írta, Isaac a 16 gyereke közül az egyik. A Marsban cégbirodalmakat irányítva formáljuk a bolygót, az Ecoline pedig az egyik legjobb cégbirodalom(-kártya) a játékban, melynek már a legelején van palántatermelése, és neki kevesebb palánta erőforrás szükséges a nagyon-nagyon értékes növényzetlapka lerakásához, mint más cégeknek. A tegnapi második részben a szintén erős Tharsis Köztársaság cég került terítékre; ez városlapka-lerakással (ugyancsak nagyon fontos és értékes) kezdi a játékát, illetve a mások és a saját maga által lerakott városok után kap komoly extrákat.

 

Ezt április elsején tették ki Fryxeliusék:

Mégis jön még egy kiegészítő a Mars terraformálásához: a Feketelyuk!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva