Valorant

Ezeket a beállításokat használd a Valorantban, ha jót akarsz magadnak és a gépednek!


A legjobb teljesítményért nem kell a szomszédba menni.

A 144 és 240 hertzes gamer monitorok világában sok játékos számára fontos, hogy minél több legyen az FPS-e, miközben ez túlságosan ne menjen a látványvilág kárára. Most a kedd óta zárt bétában kipróbálható Valorant kapcsán mutatjuk meg, hogy mik azok a beállítások, amikkel a legnagyobb teljesítményt csiholhatjuk ki otthoni számítógépünkből.

Ahogy a fenti képen is láthatjátok, a zárt béta jelenlegi szakaszában ezek a jórészt Medium beállítások azok, amikkel a legoptimálisabb élményt tudjuk elérni. Fontos tudni, hogy a Low szint a legtöbb esetben tud egy kicsi teljesítménynövekedést okozni, de a Valorant vizuális részét annyira lerontja, hogy csak nagyon gyenge gép esetén érdemes élni vele.

Az FPS-szám lecsekkolásához a Settings – Video – Stats menüponton belül a Client FPS-t kapcsold be, így játékon belüli látni fogod, hogy kell-e még valamit változtatni a grafikai beállításokon. A Riot egyébként igyekszik folyamatosan optimalizálni a játékot, de az még látszik, hogy egyelőre ezt nem sikerült annyira jól megoldaniuk, mint ahogyan ezt például a Blizzardtól már megszokhattuk.

Csatlakozz még ma folyamatosan épülő Valorant közösségünkhöz és Discordunkra!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva