Apex Legends

A játékosok megszavazták, a Respawn megfogadta – Ez a karakter kapja a következő buffot!


Pár karakternek egyébként is elkélne, viszont ezt a hőst már jó ideje buffolni kellett volna...

Nagyon nem kell ecsetelnem mennyire is fontos egy hero lövöldében a karakterek közötti megfelelő balansz fenntartása. Az Apex Legends annak ellenére is – viszonylag – jól áll ezen a téren, hogy a karakterein folyamatosan eszközölnek valamit; hol jön egy kicsi nerf, hol érkezik egy kicsi buff, viszont akarva akaratlanul, de előfordul, hogy egy-két karakter lemarad az aktuális metától, és szükségszerűvé válik az erősítése.

Sajnos jelenleg több ilyen karakter is akad, így az Apex Legends News a közösséget szavaztatta meg arról, hogy szerintük ki az a hős, akinek a legközelebbi frissítéssel buffot kellene kapnia.

A játékosok elképesztően gyorsan reagáltak a feltett kérdésre, így pikk-pakk össze is jött pár ezer szavazat, ami alapján meg is született a döntés. A legtöbben egyetértettek abban, hogy több karakterrel is ki lehetne bővíteni ezt a listát, ezért a javaslatok között nagy arányban szerepelt:

  • Octane: az adrenalin beadásával a futás mellett gyorsabb fegyver újratöltést és dupla ugrást is kaphatna
  • Caustic: ha a gázt belélegzőket ne csak ő, hanem a csapattársai is látnák
  • Bangalore: az Ultimate képessége, a Rolling Thunder gyorsabban robbanna fel

A negyedik, és végül a legtöbb szavazatot kapó karakter nem túl nagy meglepetésre a trickster Mirage lett, a közösségi mozgolódásokra pedig a Respawn is felfigyelt, akik megfogadták a játékosok döntő többségének tanácsát, így a játék fődizájnere, Carlos Pineda a napokban elő is állt a bejelentéssel:

Azt még nem tudni pontosan, hogy miféle tuning csomagot kap majd, de gyanakszunk olyat, ami sokkal inkább csapatjátékos karakterré teszi majd. Kétségtelen, hogy rá is fér, jelenleg ugyanis Mirage szinte egyetlen Ranked meccs során sem jelent számottevő erősítést a csapatok számára, így azok, akiknek ő volt a mainje kénytelenek voltak valami másra váltani. Kíváncsian várjuk, mit találnak ki sokak kedvenc trükkösének.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva