Hearthstone

A legjobb Hearthstone Easter Eggek, amiket eddig megtaláltak!


Nekünk ezek a kedvenc "húsvéti tojásaink" a Hearthstone-ból

Ahogyan minden játékban, úgy a Hearthstone-ban is akad pár easter egg, néhányukat pedig sikerült igen jól elrejtenie a Blizzardnak. Húsvét alkalmából úgy döntöttünk, induljunk el együtt a húsvéti tojáskeresésre, hátha együtt sikerül megtalálnunk az összeset, mi berakjuk a közösbe a mi kedvenceinket.

Board interakciók, a kattintható meglepetések

Rögtön szinte a legalapvetőbbel kezdjük, a játéktéren történő interakciókkal. Minden kiegészítővel kapunk egy teljesen új boardot, amik szinte mindegyikén el van rejtve egy speciális meglepetés. Ezt kizárólag bizonyos dolgok helyes sorrendben történő lekattintása után láthatjuk, és most nem az alap dolgokra kell gondolni, mutatjuk:



Error 37

A második elrejtett kis titok leginkább a hardcore Blizzard fanoknak tűnhetett eddig fel, ugyanis szorosan kapcsolódik a stúdió másik játékához, a Diablo 3-hoz. A HS-ben megtalálható egy Cobalt Guardian nevű mech lény, aminek a leütésekor csak annyit mond, hogy “Error 37”, pont azt amit a Diablo 3 írt ki, ha megteltek a játék szerverei.

 Millhouse-ok egyesített ereje

The Dalaran Heist adventure során utunkat állja majd Mallificent Manastorm, akiről köztudott, hogy Millhouse Manastorm felesége. Nos, a házasságuk nem éppen a legvirágzóbb kapcsolat, ugyanis ha sikerül 5 Millhouse-t leraknunk, akkor a kedves nej – rendkívül viccesen – fejvesztve menekülőre fogja.

Az idegesítő házi kedvenc

The Curse of Naxxramas adventure is tartogat érdekes meglepetéseket. Főleg a Kel’Thuzad ellen vívott csata, ugyanis ha Hunter kaszttal ugrasz neki, akkor bizony búcsút kell intened az Animal Companion spelltől. Akárhányszor kijátsszuk a varázslatot, annyiszor idézzük meg ellenfelünk kis kedvencét, Mr. Bigglesworth-ot.

Spongyabob a murlocokkal van!

Itt már sasszemnek kell lenni, de bizony, Spongyabob kapcsolata a murlocokkal egyelőre még nem tisztázott, de az I Am Murloc lapon megtalálhatjuk Spongyabobot, Patrikot és még Rákurat is. Szóljatok ha megvannak!

Good news everyone!

Ennek az elejtett utalásnak az észrevételéhez ismernünk kell a Futurama sorozatot, ugyanis az ebben szereplő Hubert Farnsworth szájából idéz Professor Putricide, mikor lerakjuk a kártyáját: Good news everyone!… Arról már nem is beszélve, hogy egy kicsit talán még hasonlítanak is.

Ki megszerzi a pörölyt, ha méltó rá, megkapja Thor erejét is!

Ritka az egyértelműbb, mint a Charged Hammer esetében. Ha a gyűjteményünkben rámegyünk a kártyára, a következő idézet fogad minket: You can only pick it up if you are worthy. Ti méltónak bizonyultatok?

Nekünk ezek voltak a kedvenc elrejtett utalásaink a játékban. Természetesen nem írtam bele az összeset, így a kérdés adott: ti mit hiányoltok a listáról, nektek mi a kedvencetek?

Borítókép: Twitter/Fussypants

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva