Fifa

Az EA szerint nincs szkript a FIFA20-ban, de ez a fantomgól bug nem pont ezt bizonyítja!


Kíváncsiak vagyunk mi lesz erre a hivatalos EA válasz.

Ha te valamilyen isteni csoda folytán még nem találkoztál volna egyetlen kontroller gyilkos buggal sem a FIFA20-ban, akkor te bizony a játékosok nagyon szerencsés 0,001%-ához tartozol, akiknek megkegyelmezett az EA, bár sokkal nagyobb a valószínűsége annak, hogy soha nem is játszottál vele. A sorozat előző darabjaival is voltak már problémák, ezek viszont mostanra csúcsosodtak ki igazán, és ha őszinte akarok lenni, szórakoztató produktumnak is nagyon erős jóindulattal lehet nevezni.

Az EA-t a FIFA20 kapcsán többször érte az a vád, hogy a ranked alapú meccsei előre megírtak, vagyis szkripteltek, a cég ezidáig nemcsak tagadta a vádakat, hanem a teljesen egyértelmű bizonyítékokkal előálló streamereket, játékosokat bannal, esetleg permabannal jutalmazta. 

A legújabb Ultimate Team Division Rivals meccs során jelentkezett “hibát” azért már sokkal nehezebben fognak kimagyarázni az EA nagyképű, és a játékosokat sokszor semmibe néző costumer support munkatársai, ugyanis a labda nemhogy a hálót vagy a gólvonalat nem érintette, de még a kapufához sem ért hozzá, mégis jöhetett a gólöröm és a középkezdés.

Goal of the Day submission from FIFA

A problémát jól példázza, hogy sokszor azok a játékosok jelentik a hibákat (ezt a videót is egy ilyesvalaki töltötte fel), akik éppen a gólt szerzik. A közösség hiába jelez bármit is az EA-nek, a cég szinte minden építő jellegű kritikára bannal válaszol. Ez lett a sorsa annak a videósnak is, aki egy profi dokumentumfilmet készített a FIFA és az EA hibáiról úgy, hogy egyszer sem szidta a céget, nem használt trágár szavakat, a konkurenciát sem emlegette fel, és konteók helyett csak a puszta tényekkel szolgált.

Ezt a videót mindenképpen nézd meg, mielőtt az EA letiltatja!

Ezek után nehezen hisszük, hogy az EA bármit is meg fog tenni annak érdekében, hogy a következő évi Fifára javítanak ezeken a dolgokon…

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva