Valorant

Így lehet Valorantban tökéletes a célkereszted!


Sokat segít, ha megtalálod a megfelelőt.

A zárt bétateszt első hetében megtudhattátok, hogy kezdőként hogyan érdemes belevágni a játékba, milyen beállítások kellenek hozzá, mik a Valorant legerősebb fegyverei, mi fán terem a bunny hop, hogyan kell használni az ADS-t és még azt is, hogy mit kell tudni a játszható karakterekről. Most pedig azt mutatjuk meg, hogy hogyan találhatjátok meg azt a célkeresztet, amivel a lehető legeredményesebbek tudtok lenni az online meccsek alatt.

Valószínűleg a legtöbb FPS kedvelő játékos számára nem kell bemutatni, hogy miért annyira fontos, hogy az igényeinek leginkább megfelelő célkeresztet állítsa be magának, hiszen ez nagyban segítheti a gyorsabb és pontosabb célzásokat. Szerencsére a Valorantban több opció közül is választhatunk, így csak rajtunk áll, hogy megtaláljuk, melyik lesz az igazi.

Első lépésként lépj be a játék Practice módjába, majd az Esc gomb lenyomása után kattints a Crosshair menüpontra, ahol testreszabhatod a célkeresztedet: beállíthatod a színét, hogy legyenek-e körvonalai, a közepén legyen-e egy célzássegítő pont, illetve mozgási és/vagy tüzelési hiba esetén megugorjon-e a mérete. Érdemes a Shooting Range-ben található botokon kikísérletezni, hogy melyikkel tudsz lőni a legkomfortosabban, mi viszont azt ajánljuk, hogy a Generalon belül az Outer Lines-t és a Center Dotot kapcsold be, a Fade Crosshairt kapcsold ki, valamint az  Outer Lines részen a Movement Errort és a Firing Errort állítsd Off-ra.

Csatlakozz még ma folyamatosan épülő Valorant közösségünkhöz és Discordunkra!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva