Gaming

Felraktad a Valorantot, aztán más játékban kevesebb lett az FPS-ed? Itt a megoldás!


Reméljük sokaknak segít majd ez a megoldás!

A redredbeard nevű Reddit-felhasználó hívta fel a figyelmet arra, hogy a Valorant feltelepítése óta teljesítménybeli problémái akadtak más játékokban, és hogy ennek a hátterében a Valorant anti-cheat programja állhat.

A játék Reddit threadjére posztolt bejegyzést nem sokkal később törölték, melynek következtében a fenti tény csak még inkább terjedni kezdett. A törlésről ugyanis többek között a pcgaming threadben is írtak, az ottani poszt pedig elég nagyot megy, már közel 9 ezer upvotenál tart.

Az eredeti írás, és a mellé csatolt videó azt kívánta prezentálni, hogy a Vanguard, azaz a Valorant anti-cheat kliensének törlése kell ahhoz, hogy megszűnjön a probléma.

Riot’s Anti-Cheat software Vanguard is causing frame drops in all my games, including Valorant making them unplayable with the software installed. from VALORANT

Fontos kiemelni, hogy a Vanguard, bár együtt települ a játékkal (és alaphelyzetben automatikusan elindul, illetve fut a háttérben), mégis különálló programként van jelen, így a törlése csak a játéktól függetlenül lehetséges.

Természetesen a Vanguard törlésével a Valorant nem fog működni, de akit aggaszt, hogy a probléma a többi játék rovására megy, az így tudja orvosolni a helyzetet, amíg erre hivatalos reakció nem érkezik.

Ti tapasztaltatok bármilyen fps droppot, akadást, vagy egyéb malőrt más játékokban? Ha igen, írjátok le kommentben, hogy segített -e a fenti megoldás!

Ezt már olvastad?

Alsó ágra került, de még életben a Salamander – ESEA MDL Relegation

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva