Tech

Érkezhet a dupla kijelzős Nintendo Switch? – Erről árulkodhat a legújabb frissítés!


Egy programozó egy új modell érkezését előkészítő kódsorokat talált a legújabb frissítésben.

A Nintendo Switch-el kapcsolatban már tavaly megkezdődtek a találgatások, miszerint 2020-ban minden bizonnyal érkezik majd az erősebb hardverrel rendelkező Pro változat. A japán cég hamar elszomorított mindenkit, mikor bejelentették, hogy egyáltalán nem terveznek hasonlót, most viszont egy teljesen új “pletyka” kelt szárnyra, méghozzá egy dupla kijelzős Switch változatot emlegetve.

A pletyka nem is annyira pletyka mint gondolnánk, ugyanis egy biztonsági réseket feltérképező programozó bukkant egészen érdekes és igen árulkodó nyomokra a legutóbbi frissítésben.

A frissítés tartalmáról itt tudhatsz meg többet:

A Nintendo Switch megszabadult az egyik legnagyobb nyűgjétől

Mike Heskin az update letöltése után, alaposan áttanulmányozta azt, és szakavatott szeme rögtön meg is akadt egy “preliminary support” (előzetes támogatás) soron, ami egy “nx-abcd” kódhoz volt rendelve. Ez azért fontos, mert az előző modellek kódnevei kísértetiesen hasonlítanak a most találtéhoz: az eredetinek “nx-abca”, a Switch Lite-nak pedig “nx-abcb” volt.

Továbbá konkrétan olyan hardveres információkat is tartalmazott, amik egyértelműen több kijelző támogatásához szükségesek.

Ez azt jelentheti, hogy a 3DS és a 2DS mintájára felépített Switch is érkezhet, ami ha valóban jön, akkor sajnálatos módon – a koronavírus-járvány miatt – az idei év legvégén, vagy jövőre, 2021-ben jelenhet csak meg (ez utóbbi sokkal valószínűbb). A Nintendonál egyébként sem ez lenne az első alkalom, hogy nem mondanak igazat, így egyre jobban bizakodhatunk abban, hogy érkezik egy erősebb Pro, vagy a dupla kijelzős Duo(?), esetleg mindkét változat. Elvégre lenne bennük ráció.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva